Ολοκαίνουργιος ιστότοπος για το σχολείο μας!

Ο Νόμος 3852/2010 “Για την οργάνωση και λειτουργία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης” όντως υποχρεώνει τα σχολεία να δημοσιεύουν πληροφορίες όπως στοιχεία επικοινωνίας, ωράριο λειτουργίας, εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διδακτικό προσωπικό, βαθμολογίες κ.α. στον ιστότοπό τους.

Ωστόσο, δεν προβλέπει χρηματοδότηση για τη δημιουργία και συντήρηση αυτών των ιστοσελίδων, αφήνοντας το βάρος στους ήδη επιβαρυμένους διευθυντές κλάδου Πληροφορικής ή στους εκπαιδευτικούς της ίδιας ειδικότητας. Η δημιουργία και συντήρηση ιστότοπων, όμως, απαιτεί κατάλληλα εργαλεία και υψηλή τεχνογνωσία για να επιτευχθεί ένα άριστο αποτέλεσμα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, απευθυνθήκαμε σε επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πλήρως στις ανάγκες μας για τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου, αντικαθιστώντας την πολυετή μη λειτουργική σελίδα του σχολείου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

  • Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γιάννη Κουφίδη για την άμεση και θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας.
  • Τον κ. Νίκο Ζώτο της εταιρείας Knowledge για την αστείρευτη επικοινωνία και τις ώρες που αφιέρωσε στην ανταλλαγή ιδεών για τη δομή της ιστοσελίδας.
  • Την κα Αθηνά Ακριτοπούλου της εταιρείας Knoledge για την υλοποίηση της τελικής μορφής του νέου ιστότοπου.
  • Την εταιρεία Knowlelge για τη διαχείριση και φιλοξενία της ιστοσελίδας του σχολείου μας.

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε τον ολοκαίνουργιο διαδικτυακό μας χώρο!

Η νέα μας ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άψογη εμπειρία χρήστη, προσφέροντας:

  • Εύκολη πλοήγηση
  • Σύγχρονο σχεδιασμό
  • Πλούσιο περιεχόμενο

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ενώ παράλληλα σας προσφέρουμε μια ευχάριστη και διαδραστική εμπειρία.

Στο πεδίο “Ιστορία” θα βρείτε τα ονόματα των δύο πρώτων ευεργετών που χρηματοδότησαν εξ ολοκλήρου το έργο του νέου τότε σχολείου. Σήμερα, τα λογότυπά των  “ευεργετών της νέας ιστοσελίδας” κοσμούν την ιστοσελίδα μας ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Γιατί το πρόχειρο δεν μας αφορά, εφόσον για το σχολείο μας υπάρχει το τέλειο!

Previous Πρόγραμμα της ΕΔΥ στη Στ’ τάξη σε συνεργασία Ψυχολόγου και Κοινωνικής Λειτουργού
© Powered by Knowledge AE